نویسه جدید وبلاگ

عنوان کتاب: آموزش نرم افزار مالتی مدیا بیلدر
فرمت: PDF
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 46
تاریخ درج: 29/4/1389
توضیحات:

MMB نرم افزاری نسبتا ساده و در عین حال قدرتمند برای ایجاد Autorun های کاربردی و زیبا بهمراه طیفی از فایلهای اجرایی است. این کتاب شامل مطالب زیر است :
- تنظیم مشخصات صفحه و قرار دادن عکس در پس زمینه پروژه
- قرار دادن موزیک روی اتوران و تنظیمات آن
-ساخت یک دکمه بااستفاده از تصاویر و تعیین لینک برای اجرای یک برنامه
- ساخت دکمه برای پخش و توقف پخش فایلهای صوتی
- ساخت دکمه برای رفتن به صفحه بعد و افکت گذاری مابین صفحات
- ساخت لینک مخفی برای ارسال ایمیل
- فارسی نویسی در برنامه و نحوه نصب فونت هنگام اجرای برنامه
- ساخت کلید میانبر برای اجرای یک برنامه
- ساخت دکمه خروج
- ساخت خروجی از برنامه ، تست آن و تعیین فایلهایی که باید روی سی دی رایت شوند

و..


دانلود





ASP.net يا PHP ؟ کدام زبان را ياد بگيريم؟


در برنامه نويسي ،
syntax (گرامر زبان يا همون لغاتي که در زبان براي نوشتن دستورات بکار ميره) خيلي مهم نيست و اون چيزي که زبان ها رو از هم متفاوت ميکنه، دستورات ترکيبي و کتابخانه هايي است که هر کدام براي دسترسي به منابع سيستم در خود دارند.

 

در اينجا تفاوت هاي asp.net رو با Php مي نويسم تا خودتون بهتر بتونيد تصميم بگيريد:

  • ASP.net يک محصول مايکروسافتي است که در مجموعه دات نت ارائه شده است. اما php يک زبان تحت وب اوپن سورس است.
  • برنامه هاي نوشته شده توسط asp.net روي سرور هاي ويندوز قابل اجرا هستند ، اما برنامه هايي که با php توليد ميشوند تحت لينوکس اجرا ميشوند. (البته تحت ويندوز هم ميشه php نصب کرد، اما تحت لينوکس به صرفه تره . چون اجاره سرور لينوکس ارزان تره)
         
  • ASP.net قابليت encode کردن کدهاي نوشته شده سمت سرور را با تبديل آنها به يک فايل DLL فراهم ساخته است (code-Behind) تا حتي کسي که به سرور شما دسترسي دارد هم سورس هاي شما رو نبيند. اما php گزينه کامپايل ندارد . البته يک رمزنگار بنام zend براي php نوشته شده که کاري مشابه encode کردن را بر روي کدهاي php انجام ميدهد.
  •      
  • قابليت هاي شي گرايي در asp.net به دليل قابليت کامپايلي بودن آن و مجتمع شدن با ساير زبان هاي دات نت خيلي بهتر پياده سازي شده است.
  •      
  • Asp.net براي برنامه نويسي هاي سريع بسيار مناسب است. زيرا تعداد بسيار زيادي کتابخانه دارد که کامپوننت هاي مخصوص هر کاري را بصورت آماده در اختيارتان قرار مي دهد . اما در برنامه نويسي با php شما مجبوريد اکثر بخش هاي برنامه نويسي را خودتان بنويسيد و اين وقت زيادي از شما مي گيرد. البته در پروژه هاي بزرگ ، بخش کدينگ چون يکبار نوشته شده و چندين بار استفاده ميشود، در ميزان وقتي که در مقايسه با asp.net مي گذاريد چندان فرقي نمي کند. در ضمن در php گاهي دستان شما بازتر است.
  •      
  • IDE به محيطي برنامه نويسي زبان ها ميگويند. ASP.net تحت Visual Studio نوشته ميشود که در کشورهايي که ملزم به رعايت کپي رايت هستند 4000 دلار قيمت دارد. در حالي که IDE هاي موجود براي زبان PHP معمولا رايگان است. اما در ايران که خداروشکر اين مورد با هزار تومن در درسترس است.
  •      
  • بانک اطلاعاتي مورد استفاده براي زبان هاي دات نت معمولا SQL Server است و بانک اطلاعاتي مرتبط با PHP معمولا MySQL است. تا اين اواخر MySQL امکان نوشتن stored Procedure را نداشت که گويا در نسخه جديدش اضافه شده. قيمت لايسنس SQL server معمولا از my sql بالاتره.
  •      
  • کدهاي رايگان براي هر دو زبان در اينترنت به وفور يافت ميشود و در اين مورد نگراني نداريد.
  •      
  • امکانات URL-Rewriting در زبان PHP ساده تر از زبان هاي دات نتي قابل پياده سازي است. براي اينکار در ريشه سايتي که نوشته ايد يک فايل htaccess ميگذاريد و تنظيمات مربوط به URL Rewriting  را داخل آن تنظيم ميکنيد. اما براي زبان هاي دات نتي شما بايد اين تنظيمات را روي سرور انجام دهيد. به همين دليل اگر پروژه اي نوشته باشيد که بخواهيد در آن از امکانات URL Rewriting استفاده کنيد در حالت برنامه نويسي دات نتي، نيازمند اجاره کردن يک سرور هستيد که اينکار براي پروژه هاي کوچک که با 20 مگابايت هاست کارشون راه ميفته توجيه اقتصادي نداره.
         ((
    URL-Rewriting به ايجاد آدرس هاي مجازي روي سرور ميگن. مثلا آدرس وبلاگ هايي که شما در يک سرويس مانند پرشين بلاگ ميسازيد مجازي هستند. چون هيچ دامنه اي امکان داشتن يک ميليون ساب دامين واقعي رو نداره. پس اينکار توسط شبيه سازي انجام ميشه که بهش URL Rewriting ميگن.))
  •      
  • PHP با زبان خاص خودش نوشته ميشود و چندان هم مشکل نيست. اما ASP.net با استفاده از زبان  هاي دات نتي قابل نوشتن است. که معروف ترين آنها vb.net و سي شارپ است. کدنويسي با استفاده از VB.net براي تازه کارهاي برنامه نويسي خيلي ساده تر است و کد نويسي C# براي دانشجويان رشته نرم افزار که با زبان C آشنايي دارند توصيه ميشه. معمولا هر برنامه نويسي با يکي از اين زبان ها کار ميکند و روي آن زبان متمرکز ميشود. قدرت هر 2 زبان سي شارپ و VB.net  در برنامه نويسي يکسان است و فقط سينتکس آنها متفاوت است.

 

خلاصه اينکه اين دو زبان قدرت يکساني دارند و فقط گاهي براي رسيدن به يک نتيجه خاص در پروژه تان ، با يکي ممکن است بيش از ديگري کد بنويسيد و گاهي برعکس . اما در کل چيزي از هم کم ندارند و اين پارامترهاي تجاري است که تعيين ميکند که در پروژه هاي بزرگ از کدام زبان استفاده شود .

البته من خودم با توجه به اينکه تو ايران هستم و با زبان هاي دات نتي بيشتر کار کردم ترجيح ميدم با ASP.net کد بنويسيم. اما شايد اگر در موقعيت متفاوتي بودم زبان ديگري را انتخاب ميکردم.

  



شبکه چيست؟

شبکه به ارتباط بين کامپيوترها گفته ميشود که در ابتدايي ترين حالت ميتواند دو کامپيوتر به يکديگر متصل شود شايد اين سوال پيش بيايد که با قدرت امروزي کامپيوتر ها شخصي ما چرا از شبکه استفاده مي کنيم ؟

شبکه به ارتباط بين کامپيوترها گفته ميشود که در ابتدايي ترين حالت ميتواند دو کامپيوتر به يکديگر متصل شود شايد اين سوال پيش بيايد که با قدرت امروزي کامپيوتر ها شخصي ما چرا از شبکه استفاده مي کنيم ؟ جواب اين سوال در يک جمله ميتواند خلاصه شود : افزايش بهروري و کاهش هزينه ها . شبکه هاي کامپيوتري به وسيله راه هاي زير ما را به اين اهداف مي رسانند:

?) اشتراک اطلاعات و داده ها ( به طور مثال حساب مربوط به امور مشتريان بانک )

?) اشتراک سخت افزار و نرم افزارها(مثل اشتراک چاپگر يا برنامه واژه پرداز)

?) مديريت و پشتيباني مرکزي ( نظارت مستقيم و مرکزي برروي اطلاعات و کارکنان)

البته شبکه ها ميتوانند کارهاي ديگر ازقبيل انتقال پيام ، تصوير و غيره را انجام دهند ولي بيشترين کاربرد اشتراک اطلاعات و به روزرساني داده ها در شبکه کامپيوتري مي باشد البته مسئله امنيت در شبکه ها نيز به خودي خود قابل اهميت مي باشد به طور مثال اگر قرار بود اطلاعات از طريق ديسکت منتقل ميشد ممکن بود ديسکت گم شود دزديده شود و حتي خراب شود در ضمن در شبکه هاي بزرگ مثل شبکه بانکها چه قدر طول ميکشيد تا اين ديسکت از آن سوي کشور به سوي ديگري برده شوده حال که به اهميت وجود شبکه هاي کامپيوتري پي برديم به بحث درباره انواع شبکه از لحاظ وسعت ، شکل ، کاربرد مي پردازيم .





سي اس اس (CSS) چيست؟

CSS سر نام کلمات Cascading Style Sheets به معني شيوه نامه هاي آبشاري مي باشد.

اولين ورژن استايلها در سال 1996 ساخته شد. که اولين ورژن آن CSS1 بود. ديگر وژن آن CSS2 مي باشد که در سال 1998 ساخته شد که بيشتر براي ويرايش صفحات، نحوه نمايشها تگها و … کاربرد دارد. فايل استايلها با فرمت CSS ذخيره ميشوند.

اگرچه براي کد نويسي صفحات Web از HTML استفاده مي کنيم ولي در انجام عمليات کنترلي روي قالب بندي ها مشکلات فراواني در اين زبان وجود دارد که باعث ناکارآمدي آن مي گردد و اينجاست که قالب بندي آبشاري يا CSS به کمک HTML مي آيد تا ايجاد قالب بنديهاي حرفه اي به راحتي بيشتري انجام شود.

با استفاده از CSS مي توانيم چندين مولفه قالب بندي را يکباره تعيين و روي هر قسمت دلخواه از صفحه وب اعمال کنيم. براي مثال مي توانيم خصوصيات تمامي تگهاي h1 موجود در صفحه اعم از اندازه، فونت و رنگ را مشخص کنيم.

انواع روش هاي تعريف استايل عبارتند از:

- Inline Style:
اين نوع استايل در داخل تگهاي HTML به کار گرفته ميشوند، و اين استايل فقط بروي همان تگ به خصوص تاثير خواهد گذاشت.


- Embedded or Global Style:
در اين نوع، استايل نوشته شده در تمامي صفحه تاثير خواهد گذاشت.

- Linked or External style sheet:
نوع آخر هم معروف به استايلهاي خارجي هستند که به صورت لينک فايل استايل را به صفحات خود لينک ميدهيد. فايلهاي استايل با فرمت CSS ذخيره ميشوند.

نسخه هاي مختلف CSS عبارتند از:

CSS1
CSS2
CSS3
CSS-P
  



گزارش تخلف
بعدی